Over mij:

Fijn dat u me beter wilt leren kennen!

Mijn naam is Anja Boers (1966) en sinds maart 2020 trotse eigenaar van Lderly, destijds nog gevestigd in Scheveningen maar sinds oktober 2022 verhuisd naar het rustige, mooie groene Zegveld (vlakbij Woerden).

Jarenlang heb ik als (chef-kok) in sterrenrestaurants gewerkt en de laatste 10 jaar als restaurant coördinator in verzorgings- en verpleeghuizen in Den Haag. Het zorgen voor senioren deed mij goed, zorgen voor een gezellig restaurant met professionele restaurant medewerkers, zodat elke bewoner met plezier kwam eten. Persoonlijke aandacht geven, even een praatje maken, een grapje maken, troosten, allemaal onderdeel van de baan. Dat maakte dat ik dit werk met plezier en een glimlach deed en het gaf me energie voor tien.

Teveel kantoorwerk er om heen deed me besluiten om als zzp-er aan de slag te gaan. Drie dagen na de inschrijving bij de Kamers van Koophandel brak Corona uit en kon ik Lderly even in de ijskast zetten. Ik ben toen de HBO opleiding seniorencoach gaan volgen, die ik met succes heb afgerond. Voor meer informatie over wat een seniorencoach doet kunt u een kijkje nemen op deze site bij Thema’s.

Ik leef nu elke dag mijn droom; één op één contact met senioren en dankbaar en vol energie na een dag werken.

Ik onderscheid mijzelf door mijn loyaliteit en gedrevenheid. Altijd betrokken en een behoefte goed werk af te leveren. Voor zowel de praktische als de coaching. Doen wat nodig is.

Door mij aan te sluiten bij het landelijk netwerk Seniorencoaches kan ik deelnemen aan intervisie groepen, thema dagen en zorg ik voor continuïteit in het door- ontwikkelen van mijzelf.

De begeleiding en ondersteuning is voor u of uw naaste bij mij in professionele handen. Om zolang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Ik vind het belangrijk dat u en ik samen een band gaan opbouwen. Ik kan u coachen op het gebied van een zinvolle laatste levensfase. Wat voor mij altijd voorop zal staan is vertrouwen, respect, betrokken zijn, zuiverheid en goed luisteren.

Door mijn achtergrond vind ik het geweldig extra aandacht te besteden aan het eetmoment van uw dag. Een gezonde, smakelijke maaltijd zelf maken is een mooie manier om zin te geven aan de dag. Ik ga er op uit met u, samen (slim) boodschappen doen, samen koken en desgewenst samen eten. En de tafel gezellig dekken, ja, ook als u alleen eet!

Graag hoor ik van u waar ik het verschil kan maken.

Met warme groet,

Anja Boers


Terug naar het hoofdmenu


Copyright Lderly.nl